Известие

Collapse
No announcement yet.

тъп въпрос за оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=JJJ]
    Първоначално публикувано от Nasko_77
    Първоначално публикувано от tonov
    Първоначално публикувано от "Пепи":37y7eckv
    Тамън днеска като се гонех с една 145-ца като мойта , ама 1.6 Боксер , се чудя що вървим на равно ,а аз съм скочил с двата крака на газта ... ..
    Ми те са си наравно, даже на старт мое и да те бие
    Може ама НЕ може
    И защо според тебе не може??? [/quote:37y7eckv] Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

и с на кои боксера се дърпа ако не е таина, и тои или тя разбрали ч е ти се напъваш или само ти така си мислеше. тя темата стана само за дрифт. е те такива дето много се дърпат ,кадо дам газ и ги виждам само в огледалото за обратно виждане няма ограничители , няма пружини
      НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
        и с на кои боксера се дърпа ако не е таина, и тои или тя разбрали ч е ти се напъваш или само ти така си мислеше. тя темата стана само за дрифт. е те такива дето много се дърпат ,кадо дам газ и ги виждам само в огледалото за обратно виждане няма ограничители , няма пружини
        Дърпахме се на Калояново със Спийдър. И той е тук от форума. Три опита направихме. Стига си се дразнил. Така и така сме Градски, може и с теб да се пробваме на Есен да видим там нещо за огледалата казваш щото сега не съм в Пловдив
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

хахаах нямаш проблеми, ама моята е 146 нали се сещаш в друга категория съм, ама съм чувал че на зое от форума алфата, а и задволанното устроиство не се дават лесно хахаха. поздрави
          НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
            хахаах нямаш проблеми, ама моята е 146 нали се сещаш в друга категория съм, ама съм чувал че на зое от форума алфата, а и задволанното устроиство не се дават лесно хахаха. поздрави
            Нещо не те разбрах братле. За какви категории ми говориш...... Зое намесваш и Алфата й. Нищо не разбрах Дай по-конкретно. Намекваш, че си бил на Зое Алфата ли???
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77][quote=JJJ]
              Първоначално публикувано от "Nasko_77":2sd51845
              Първоначално публикувано от "Пепи":2sd51845
              Тамън днеска като се гонех с една 145-ца като мойта , ама 1.6 Боксер , се чудя що вървим на равно ,а аз съм скочил с двата крака на газта ... ..
              Може ама НЕ може
              И защо според тебе не може??? [/quote:2sd51845] Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:2sd51845]

аааа не не колега не съм съгласен че боксерите нямат старт, нещо се бъркаш може шофьорите да нямат SKILLSSS ама боксерите си имат старт
              Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
              i dvete begachki

Comment

[quote=RaggaJungle][quote=Nasko_77]
                Първоначално публикувано от JJJ
                Първоначално публикувано от "Nasko_77":3jtehxhg
                Първоначално публикувано от "Пепи":3jtehxhg
                Може ама НЕ може
                И защо според тебе не може???
                Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:3jtehxhg]

аааа не не колега не съм съгласен че боксерите нямат старт, нещо се бъркаш може шофьорите да нямат SKILLSSS ама боксерите си имат старт [/quote:3jtehxhg] Че аз не съм казал, че нямат старт. Погрешно си ме разбрал. Имах в предвид, че и старта му го взимам.
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

[quote=Nasko_77][quote=JJJ]
                  Първоначално публикувано от "Nasko_77":2xvavs64
                  Първоначално публикувано от "Пепи":2xvavs64
                  Може ама НЕ може
                  И защо според тебе не може??? [/quote:2xvavs64] Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:2xvavs64]

Тук става дума за сравнение на двигатели, а не дали ти можеш да победиш някой с 1.6 boxer.
                  Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза.
                  Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

[quote=JJJ][quote=Nasko_77]
                    Първоначално публикувано от "Nasko_77":dt1zw4c4
                    Първоначално публикувано от "Пепи":dt1zw4c4
                    Може ама НЕ може
                    Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:dt1zw4c4]

Тук става дума за сравнение на двигатели, а не дали ти можеш да победиш някой с 1.6 boxer.
                    Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза. [/quote:dt1zw4c4]Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Читав боксер 1.6 ще ти разкаже играта - тва ти го гарантирам
                      Mitsubishi Outlander
                      Mitsubishi Space Star
                      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                        Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова
                        Желязна логика. Явно ги разбираш двигателите.
                        Отивам да пия бира по случая.
                        Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

[quote=Nasko_77][quote=JJJ][quote="Nasko_77":mz41pqi7]
                          Първоначално публикувано от "Nasko_77":mz41pqi7
                          Първоначално публикувано от "Пепи":mz41pqi7
                          Може ама НЕ може
                          Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.[/quote:mz41pqi7]

Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза. [/quote:mz41pqi7]Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова [/quote:mz41pqi7]

Наско, ти пък се чудиш как да се зачепиш за това кое върви повече. Боксер или ТС. Казах ти че всичко е до шофьора! Първият път ти взех една кола, вторият път изпуснах газта и се включи прекъсвача и ти ми взе около 1 калник, за третият път нямам спомен какво стана, но пак ми взе около 1 калник. Първо ти въртеше гуми, след това аз и тва е. Според мен всичко опира до уменията на шофьора(специално при нашите 2 алфи) и съм убеден в това.

Това мнение спокойно можете да го изтъркате след време
                          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

[quote=Speeder][quote=Nasko_77][quote=JJJ]
                            Първоначално публикувано от "Nasko_77":2tr7355o
                            Първоначално публикувано от "Nasko_77":2tr7355o
                            Първоначално публикувано от "Пепи":2tr7355o
                            Може ама НЕ може
                            Ами щото съм се дърпал с 1.6 боксер и се видя. Няма старт, няма март. 1.4 ТС бие.
                            Ако аз седна в кола от Ф1 и я загася при тръгване, сигурно пак ще кажеш че твоята е по-бърза. [/quote:2tr7355o]Стига сте ги вадели тези данни бе колега. Защо не искате да приемете истината. Замисли се малко и двете са по 103 коне ама едната е 16В а другата 8В. И другото което е аз съм с 1000 оборота от горе.... то ест на боксера когато му прекъсне при 6500, аз изцеждам още 1000. Отделно имам 8 свещи за по-добро изгаряне да кажем. Еееее не се предавате и това е. Какво толкова [/quote:2tr7355o]

Наско, ти пък се чудиш как да се зачепиш за това кое върви повече. Боксер или ТС. Казах ти че всичко е до шофьора! Първият път ти взех една кола, вторият път изпуснах газта и се включи прекъсвача и ти ми взе около 1 калник, за третият път нямам спомен какво стана, но пак ми взе около 1 калник. Първо ти въртеше гуми, след това аз и тва е. Според мен всичко опира до уменията на шофьора(специално при нашите 2 алфи) и съм убеден в това.

Това мнение спокойно можете да го изтъркате след време [/quote:2tr7355o]Явно трябва пак Митко. Няма проблеми. За мен ТС е по-динамичен. Само искам да знам един ТС 1.4 колко Боксера 1.6 трябва да бие за да се съгласите най-сетне И Не съм се зачепил аз а колега по-горе каза, че боксера повече вървял. Аз само контрирах с факти
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

А ако трябва да бъдем честни.... аз въртях гуми и трите пъти много, но първия път се олях. Това ми го каза Милена. Та излиза, че и трите пъти аз бях лошия шофер. Отделно ти си с 14-ки а аз с 15-ки в твоя полза Ама хайде подробности сега.
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                                Читав боксер 1.6 ще ти разкаже играта - тва ти го гарантирам
                                без да искам да натоваря никой,, това което колегата е написал по нагоре за мен е най точно
                                хаха и още нещо

VIVA ALFA ROMEO BOXER & TWIN SPARK не треа да се заяждаме помежду си а да си помагаме, всеки си има лично мнение, аз също си имам моето, но не го казвам да не натоваря някой
                                МИР
                                Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                                i dvete begachki

Comment

Working...
                                X